Uncategorized

Styggemann

05.04.2015

Som nevnt tidligere er noe av det beste jeg vet ved påske, det å være ute på skitur med familien. Bare det å komme seg ut, nyte det gode været, virkelig bruke kroppen ute i naturen, lage bål og grille, og alt det andre det innebærer. Det er en fantastisk følelse, og jeg elsker det!

Styggemann.
Fredagen gikk så alt for fort, så jeg rakk ikke å lage et innlegg om dagen. MEN, det som skjedde var at hele familien tok turen til Styggemann, en fjelltopp på Skrim som ligger 872 moh. Jeg var selvfølgelig den med værst feste på skiene.. Ja, eller null feste kan man si. Følte meg som bambi på isen, hvor jeg hadde bokstavelig talt null form for feste. Det var mildt sagt jævlig.. men jeg storkoste meg uansett! Kan tenke deg at det ble en bra treningsøkt ut av denne turen ja. Hele 2,3mil gikk vi! Det er ikke småtteri, og gud så utrolig deilig det var!   Her er noen bilder!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply