Uncategorized

Påsketur til Merkedammen

03.04.2015

Når jeg tenker tilbake på når jeg var barn. Da handlet påsken om å pynte i heimen, sette opp alt av gult vi eide, male fine og dekorative egg med mamma, se påskenøttene og Brødrene Dal på TV, og være ute på skiturer. Åh, Jeg har så mange gode påskeminner fra barndommen. Smiler bare på tanken. ♥
 
 
Nå har den lille jenta som våknet ekstra tidlig for å rekke Brødrene dal på TV’en, blitt en noe større og eldre utgave, men hun setter alikevel pris på påsken. Men tradisjonene er ikke den samme. Nå handler det mest om å tilbringe påsken med familie og venner, slappe av mellom slagene fra skole/jobb, og være MASSE ute på ski i det fine påskeværet. Åh, som jeg elsker skiturer på fjellet med familien. Det har ikke endret seg. OG i dag var familien på skitur til Merkedammen hvor vi storkoste oss! Her er noen bilder!

Håper dere alle har en kjempefin påske!
 
 
 Familiens dådyr Mira.
Skjønne hunden vår Mira som på bildet til venstre tok seg litt til rette ved å sette seg på sitteunderlaget til søsteren min Kine. Hehe. Mira er bare verdens beste hund. Og ja, hun har tidenes dådyrøyne, og kommer langt med de.
mira1 11103863_10155392785875032_1805174619_n-N
 
 
Obligatorisk selfie må til på tur.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA 11132061_10155392785940032_2104440332_n OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 
 
Hele gjengen på tur. Bålet er klart og kaffen skal kokes.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 
 
Min kjære stefar lager kaffe i skikkelig tur-stil. Vi liker det!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 
 
Min herlige mor som passer på at Pål er smørt godt nok med solkrem. De er jo bare litt søte da.. : )
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 
 
Bålmester Kine. Hun har skills!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Hi 03.04.2015 at 02:54

  den gang da, hver gang når. «Når jeg tenker tilbake til den gang jeg var barn». Dette bør du lære deg!!

 • Reply Marta Alise 05.04.2015 at 18:46

  Så fine bilder Mari 😀 Dere er så aktive i påsken, så flinke 🙂 Jeg skulle gjerne vært på skitur, men du vet min situasjon, haha 🙂 Og for en idiot som skal rette på deg. Vi skriver vel alle feil iblant!! Du der oppe burde lære deg at om du skal kommentere noe så for du kommentere med fullt navn!! Ikke kult å gjemme seg bak en «Hi».

  • Reply marialena 05.04.2015 at 19:03

   Marta Alise: Tusen takk Marta! Så søt du er:) Ja, er utrolig deilig å være ute. Kjenner det skikkelig på kropp og sinn! Du får ta deg en tur ut når du er ferdig med rehabiliteringen :))
   Stor klem;*

  Leave a Reply