Blogg Film Hverdag Livsstil Mann Nyheter

2 1/2 time med Testo!

02.04.2015

Hei!

Dagen i går hadde jeg ventet på lenge. Ja, nesten alt for lenge. Endelig var den der. I går var det premiere på filmen Furious 7! Gjett om jeg hadde gleda meg! Bigtime!!
 
 
Jeg var klar for 2 1/2 time med testosteron, og jaggu meg fikk jeg det og. Konstant action, spenning, drama og humor, alt pakket inn i en råbra film, fra start til slutt. Jeg var utrolig spent på hvordan de hadde klart å gjennomføre filmen delvis med Paul Walkers bror, men det var ingen grunn til tvil. Den var råbra! De nailet den, og jeg storkoste meg! Og jeg skal se den igjen ganske så snart. Åhjadda.  Fikk gåsehud nå, bare jeg skrev om det. Oh, lord. For en film!
For ikke å glemme at selveste Jason Statham er med! Hell yeah!
 
 
Alle Fast&Furious filmene er av mine favoritter, helt klart. Kan se de gang på gang, og jeg blir aldri lei. Tokyo Drift kan jeg gjerne utelukke skal sies, men utover det så ser jeg alle de andre flere ganger. Jeg liker alt ved de. Bilene, Mennene(!!), damene, musikken, råheten, ja hele pakka.
 
 
R.I.P Paul Walker
Jeg likte spesielt hvordan de bygde opp filmen som et minne for Paul Walker. Det er helt uvirkelig, samt utrolig trist at han gikk bort. Jeg kjente veldig på det, at det var rart å se filmen, i viten om at han ikke lever. Er litt rart og si, i know. Men alikevel. Og måten de avsluttet filmen på.. Råbra!  Jeg skal ikke si mer, slik at jeg røper ting for de som ikke har sett den. Men jeg elsket det.  Anbefaler dere alle å se den!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply