Blogg Familie Hverdag Kjærlighet Kropp Livsstil Mat

Bursdagsmiddag i Oslo

01.04.2015

God kveld you amazing peeps ♥

Håper dere alle har hatt en fantastisk dag med mye liv og morro! Dagen i dag har vært topp, for ikke å snakke om været. OMG, amazing! Jeg smiler!

Min kjære «lille»bror Jørgen ble 20 år den 23.mars, og da må man selvfølgelig feire jubilanten! Er ikke hver dag man blir 20!  Så i den sammenheng var vi ute og spiste med Mamma, stefaren min og søsteren min i Tønsberg i går, og I Oslo med pappa i dag. I går spiste vi på Paparazzi i Tønsberg, i dag på Olivia Tjuvholmen.

Det har vært to koselige dager, med masse god mat, kvalitetstid med familie og god steming. Jeg har storkost meg. Jeg glemte selvfølgelig kameraet mitt i går, men er er noen bilder fra dagens oslotur.

Jeg er så ekstremt takknemlig og heldig for at jeg har en slik familie rundt meg. De er virkelig fantastiske ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply