Blogg Familie Hverdag Inspirasjon Livsstil

1. April- En spøkefull dag. Jeg har noen tips

01.04.2015

1a03078f8bb68ed8da696cd486b54b88Før man visste ordet av det så var man jaggu meg i april måned. Tiden går fort! Mars måned er over, og den har bringt meg en mangt. Jeg har storkost meg, men er på en annen side glad for at den er over. For det betyr bare èn ting. Vi er ett skritt nærmere sommeren!

I dag er det første April, og for mange er dette en morsom dag. Har du skremt eller spøkt med noen i dag? Har du en payback eller hevn du iger etter og få gjort. I dag er dagen! Jeg har allerede blitt lurt av min kjære mor, så hevnen er søt. Jeg sitter og klekker ut den perfekte hevnen nå. Så gleder meg til å ta igjen i løpet av dagen. haha.

Trenger du litt inspirasjon? Her er noe!

1.Plant karse i tastaturet.
En smule genial, samt utrolig slem spøk. Håper virkelig ikke jeg inspirerer noen nære av meg til en slik spøk nå fremover..
funny-aprils-fool-office-pranks-1 funny-aprils-fool-office-pranks-2

2.Post-it pranks.
Det her kan ofte ta lang tid, men om du får filmet det, så har du et minne for livet.
cee982a5158e703b73e5ca309ad0ee72

3.»Psycho»-spøk.
Her er du avhengig av å ha en creepy maske og en person i dusjen. Har du det, er dette tidenes spøk.


4. Gladpack bilen.

Jeg syns alltid det er gøy å overraske noen, enten med glede eller pranks, og i November 2012 gjorde jeg en prank på min kjære bestevenninnes daværende kjæreste. Jeg gladpacket bilen hans. Fy f* så gøy det var! Og hadde jeg fått viljen min hadde jeg brukt betydelig MYE mer enn hva jeg gjorde. *Anbefales å gjøre*

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply