Blogg Familie Hverdag Livsstil Mann

Besøk på Huseby leir. #stoltstoresøster

30.03.2015

#stoltstoresøster
Som nevnt tidligere var jeg her om dagen på Huseby leir for å se på broren min «opptre». Jeg, sammen med bestevenninnen min Vilde. Han er der i førstegangstjeneste nå, innenfor drilltroppen, noe som er utrolig spennende! Jeg hadde aldri sett han marsere før, og det var virkelig en opplevelse. Denne gangen var det oppvisning for gardesjefen, for en evaluering av årets drillprogram.

Jeg hadde ikke kjent så mye på det før, men når jeg så han gå foran meg, som en helhet av kongens garde, så kjente jeg virkelig på det. Følelsen av stolthet. Stolt over å være hans søster. Det var min bror som sto foran meg. Han tok ledelsen på sin rekke. Det var min lillebror. ♥

Jeg ble bare så utrolig stolt og imponert! De er verdens beste innenfor drill og Military tattoo, og det er virkelig stort med tanke på at de ikke har mange års erfaring, men kun er vernepliktige. Men en intens trenings- og terpingsperiode har de vært gjennom. Åh gjett om. Jeg har fått hørt det, for å si det sånn.
Men jeg sier det bare. Damn. De er gode. Jeg ble virkelig imponert. Fy faen sier jeg bare. Jeg har egentlig ikke ord.

Så nå er det ikke lenge før de drar ut og reiser. Da turen går til Canada for å konkurrere. Det blir nok råspennende kan jeg tenke meg. Blir spennende å følge reisen hans videre. Her er noen bilder fra dagen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply