Blogg Foto Hverdag Inspirasjon Livsstil Mote Sommer

Pastell is the shit!

29.03.2015

Åh, ingenting er bedre enn når sola skinner, snøen smelter og sommeren nærmer seg. Vinterjakkene pakkes vekk, vinterskoene pakkes vekk, og lettere klær tas mer i bruk. Åh, jeg smiler bare på tanken av det. Ballerinasko, converse, skjørt, kjoler, utepils, hvitvin med jordbær og pasteller!

Åh, pasteller! Babyrosa, korall, mintgrønn, turkist og gult. De duse, søte og flatterende pastellene er tilbake fra 80-tallet som aldri før. OG jeg elsker det! Virkelig♥  Og når jeg kom hjem i ste kom jeg til å tenke på en veske som jeg har hatt i flere år, men ikke brukt på lenge. Den er jo midt i blinken i disse tider.
Hva syns du?   Åh, nå gleder jeg meg til sommeren!

P3280011N P3280013N P3280010N pastell

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply