Blogg Hverdag Livsstil

Hva sier Emoji’s om deg?

29.03.2015

Hello alle sexy emoji-venner der ute. 

Har du noen gang tenkt over at du bruker samme smylien hele tiden. At du har èn eller noen få emoji’er som går igjen. Det er de som alltid ligger på «sist brukte». Det kan faktisk si noe om deg som person. Hvertfall ifølge side2.

Jeg kom over denne artikkelen på side2, og måtte selvfølgelig klikke meg inn på den. Jeg trodde faktisk ikke at det hadde noe å si om hvordan jeg er som person, heller mer om hva jeg vil si. Hva jeg eventuelt føler. Er jeg blid, er jeg skuffet, er jeg vintørst, er jeg forelsket, er jeg lykkelig, ja you name it. Men at emoji’er går igjen, og sier noe om deg som person- det visste jeg ikke.
Etter å ha lest gjennom artikkelen konkluderte jeg med at jeg gjentatte ganger benytter meg av bla. disse smyliene:

Tommel opp!
Du er lett å ha med å gjøre og er ofte enig med det som blir sagt. Du er også kjent for å ha en litt tørr humor og sjefen din elsker deg!


«Gjemme seg bak hendene»-emoji (apen)
Du er litt flau, men også litt stolt. Og samtidig er du litt beskjeden, men samtidlig litt oppmerksomhetsyk. Litt av alt egentlig.


Tradisjonell smilefjes-emoji  😀
Denne personen er han eller hun som holder limet sammen i vennegjengen. Glasset er alltid halvfullt fremfor halvtomt, og alt vil ordne seg til slutt.


Smiley med hjerteøyne
Personer som er glad i disse smileyene skal visstnok være romantiske og følsomme, ifølge Cosmopolitan.com. Du blir lett rørt og betatt av søte valper på Instagram og viser at du setter ekstra stor pris på de små tingene:
«Dere, jeg er så klar for sommeren!!!»
Du er full av entusiasme, og du liker å oppleve nye ting og å få nye erfaringer.

Så.. da spør jeg dere.  Hvilke smylier bruker du hele tiden, og hva sier de om deg? Sjekk ut i artikkelen!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply