Blogg Helse Hverdag Inspirasjon Livsstil

Dagens inspirasjon. Må leses!

26.03.2015

Hey alle sammen! ♥
Jeg sier som alle andre, fy f* for et vær! Jeg sa det til min kjære roomy i går kveld at det var spådd enda mer snø i dagene fremover, at vi ikke måtte juble for det fine været og solen for hardt.  Jepp, og hva skjedde. Jeg jinxa det som faen.. Når jeg i dag våknet opp til snøstorm og snapchat’en min full av frustrasjonssnap’s. Jeg trengte ikke å sjekke ut vinduet en gang. Jeg visste det.. Faen. Nå er jeg lei av snø..
 

Men når man da er lei av snø og det våte faenskapet det medfører, så er det midt i blinken og komme over en artikkel man blir glad av. En artikkel som virkelig inspirerer og gir deg et positivt glimt i hverdagen. Det jeg akkurat leste handlet om en profesjonell danser med et markant fødselsmerke i ansiktet. Hun ble mobbet mye på skolen, som fikk hun til å føle seg stygg, som og gjorde at hun som 13 åring vurderte å fjerne merket. Men til tross for dette valgte hun å beholde merket. Hun ønsket å beholde sin individualitet.
 

 – Jeg er så glad for at foreldrene mine lot være å fjerne det, ettersom jeg føler at det er en del av meg. Å ha et fødselsmerke gjør jo at jeg utmerker meg og jeg føler aldri at det har holdt meg tilbake, sier hun.
 

Det syns jeg er utrolig sterkt gjort!  At man til tross for en tung periode og hverdag, velger å trosse det. Si faen til det, og tenke at man faktisk er bra nok. At man er like pen utad, til tross for et stort merke i ansiktet. At hun nå er så sterk som sier at hun er stolt av hvordan hun ser ut. Jeg liker det. Jeg elsker det. Jeg blir inspirert. Jeg blir glad. Og ikke minst, hun er kjempenydelig. Les hele artikkelen her.

cassandra_naud Bilde lånt fra artikkelen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply