Blogg Hudpleie Hverdag Kropp Livsstil Mote

Nail polish addicted!

21.03.2015

 

Nailed it!
Jeg er nok ikke alene om å like litt glam på neglene. Enten om det er de klassiske røde neglene, litt vågalt og sort, eller ulike mønstre og glitterfulle negler. The final touch på et antrekk. Love it!

I går var jeg utrolig ubesluttsom i forhold til valg av neglelakk. Sykt random, i know. Men just for fun, så plasserte jeg alle neglelakkene mine i vinduskarmen, og fikk bokstavelig talt sjokk. Jeg har, siden jeg var liten, vært obsessed med neglelakk. Alltid elsket dem, og ‘samlet’ på dem så lenge jeg kan huske. I ulike farger, fasonger, nyanser og varianter. Farger, farger, farger. Gotta love them. Yeah.
MEN, at jeg hadde såå mange som jeg hadde, det visste jeg ikke. Er jo nesten litt ille. Haha. Men man lever bare en gang, sies det!  Men kjøper nok ikke en ny lakk med det første nei.. Haha.

Dette bilde måtte bare med!  Syns det var så utrolig søtt. Og såå nydelige negler ♥
9516a446ec709bce43e469eea33158cc
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply