Blogg Ebay Hverdag Interiør Livsstil Mote

Ebay kjøp

18.03.2015

Hva gjør man når man sitter oppe en kveld og vil få tiden til å gå? Jo, da sitter man og loker i evigheter på Ebay. I mange tilfeller hvertfall.. Det er overraskende hvor fort tiden går når man først sitter inne og surfer der..Tiden går liksom bare unna..

Siden at sikkerhetskopieringen tok flere timer, og selve reinstalleringen av Mac’en tok nesten like lang tid, så hadde jeg forberedt meg på en sen kveld/natt. Og når frøkna skal være på forelesning kl 08, var det absolutt ikke noe vits i å legge seg. Det turte jeg rett og slett ikke å sjanse på. Spesielt ikke i disse eksamenstider.. Så da ble det en allnighter date med Ebay, og selvfølgelig noen kjøp. Hell yeah.

ebay
Solbriller HER, Lyspære vase HER, Floral keyboard HER

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply