Uncategorized

En smule frustrert

17.03.2015

Hey folkens!

For en lang dag det har vært sålangt.. Jeg våknet med et positivt sinn og klar for en bra dag med masse skolejobbing. Sånn ble det ikke..

Takket være en drittnettside i går, der jeg klarte å laste ned noe for å se en episode av en serie, fikk jeg bugs på browsern min.. Plenty av dem også.. Så formiddagen min har kun gått til og få fikset opp dette.. Etter mange forsøk på å fikse det, og mye frem og tilbake, endte jeg opp med at jeg skal reinstallere mac’en min.. Så nå har jeg kjørt igang en sikkerhetskopi med Time Machine hvor det kun er 8 timer igjen.. hell yeah..

Gud som jeg elsker det her.. Får bare vente i tålmodighet, og tenke at det blir mye bedre til slutt. Har du opplevd og få bugs på nettleseren din?

PS. nå føler jeg meg sånn:

6a03e6ff5f160e97094eb27481818f95

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply