Blogg Familie Helse Hverdag Kjærlighet Kropp Livsstil Mote

Overraskelsesbesøk!

16.03.2015

God kveld alle kjære lesere!

Dagen i dag har bare vært såå utrolig bra. Jeg må bare si det. UTROLIG bra!   Jeg ble vekt av at mamma ringte meg. Jeg var sånn nogenlunde i ørska, en smule fjern og trøtt, men hørte såvidt at hun spurte om jeg ville ha besøk. Jeg bråvåknet og ropte «JAA»!   Ingenting er bedre enn besøk av verdens beste mamma, spesielt når det begynner å bli en stund siden sist, og savnet var stort!

♥ Åh, mamma. Hun er virkelig en fantastisk person asså. Jeg vet at dere nå sitter og tenker «Ja, alle syns jo selvfølgelig at sin mor er verdens beste», og det er helt korrekt. I de fleste tilfeller er det sånn. MEN, for meg, så er hun verdens beste person og mamma. Hun er min aller beste venn, rollemodell og veileder, og jeg hadde ikke klart meg uten henne. Absolutt ikke. Hun er bare helt rå, rett og slett. Min mamma ♥

Så i dag har vi hatt en skikkelig koselig dag. Mira, mamma og jeg. Vi gikk en tur på løkka i det fine været, koste oss med kaffe og kjeks, og fikk snakket om alt. Gud, den skravla har gått i ett. Men sånn er det alltid når jeg er med mamma. Har alltid så mye å snakke om. Men det liker jeg.

OG! For ikke å glemme. Hun tok med ReCharge og gave til meg! Den dama ass. Som jeg har skrevet om tidligere så er jeg flittig drikker av energitilskuddet ReCharge, og fikk nylig vite at de tas ut av apoteket.. Dritt. Typisk det, at når man virkelig liker noe, så slutter man å selge det. jepp. MEN, mamma hadde noen igjen på jobben, så da tok hun med de til meg. Hun ass!  Nice.
OG, i tillegg fikk jeg en bygave fra hennes tur til London. Jeg var så heldig og få en utrolig nydelig topp, som passet meg perfekt! Rålekker, som jeg gleder meg til å bruke masse fremover!

Tusen takk for den beste dagen på lenge, Mamma. Du er fantastisk og jeg er ubeskrivelig glad i deg ♥

11072978_10155323778630032_118089254_n OLYMPUS DIGITAL CAMERA

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply