Blogg Foto Helse Hverdag Kaffe Livsstil Mann Venner

Fuck-off-dager, douchebags og små gleder.

16.03.2015

Noen dager er alltid bedre enn andre. Noen er awesome, noen er blå, noen er kjedelige, og noen er såkalte «fuck-off-dager». En slik dag hadde jeg nylig.. Dagen begynte bra, ja faktisk jævlig bra. Jeg sang i dusjen, og hadde et blikk som så ut til at jeg hadde fått meg noe natta før, og jeg var generelt i et jævlig godt humør. Men lenge leve den formiddagen. Den eskalerte selvfølgelig negativt ut, grunnet to episoder, involvert med to forskjellige drittsekker. #douchebags
Fantastisk fascinerende det der asså. Hvor et så sykt bra humør og ikke minst formiddag, kan reduseres så betydelig ned, bare pga. noe noen sier..  Jeg ble giddalaus, slækk og lettere irritert til sinns.

Men, dette måtte jeg gjøre noe med. Så jeg gikk inn i meg selv og tenkte på det innlegget jeg skrev i fjor, om at det faen ikke er verdt det. Hvorfor skal jeg gidde å bruke tid og energi på noen eller noe som absolutt ikke vil meg vel eller gir meg noe positivt tilbake. HELL NO, sier nå bare jeg.  Så jeg sa til meg selv; «Mari Alena, Fuck off. Det er ikke verdt det. Ikke gå og tenk noe mer på det». Og det gjorde jeg. Så jeg omgjorde mindset’et mitt, og innstilte meg til noe positivt, og la den dritten vekk. Jeg hadde bestemt meg for at dette skulle bli en så bra dag som det var, da den begynte.

Så på veien hjem dro jeg innom en blomsterbutikk og kjøpte meg noen påskeliljer, så en god flaske rødvin og middag. Jeg kom meg inn døra til leiligheten og fant frem feel-good/fuck-off koppen min, og koste meg med en kopp kaffe. Derifra ble kvelden bare bedre! Så mye bedre.

Så jeg oppfordrer dere alle. Møter dere en hverdag hvor det er noen eller noe som tar negativ energi fra deg, som absolutt ikke gir deg noe bra, så gi faen i det. Det er faen ikke verdt det. Fokusèr heller på det positive, de menneskene som vil deg vel, som gir deg noe bra. ♥♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply