Blogg Foto Hår Hverdag Kropp Livsstil Mote Outfit Venner

Onsdagspils & Outfit

13.03.2015

Hey you awesome people.

Sola skinner, shades’a er på, lette sko og klær er på, og smilet er på max. I dag er jeg happy! En god morgen, som bare blir til en bedre og bedre dag. Awesome!

I dag vet jeg ikke helt hva jeg skal, men noe må jeg finne på. Er jo tross alt en bra dag, og ikke minst fredag! Hva skal du finne på i dag da? Noe fresht?

Onsdagspils!
MEN, glemte nesten helt at jeg har noen bilder og dele med dere! Jeg la jo ut en liten tease på outfit i går, og nå kommer resten. For på onsdag var jeg med noen venninner på onsdagspils. Gossip, mye latter og morro. Kjempekoselig! Jeg var med tre fantastiske kvinner ved navn Ida, Stine og Hanne. Helt nydelige jenter, med null form for filter som meg selv, så dere kan jo tenke dere at vi hadde det gøy. Ah yeah!
Jeg dro ned til byen med Ida for å møte de andre, og før vi møtte de, hadde vi aldri en så liten photoshoot. Kan man si. Hehe. Her er resultatet. ♥
.

 Skjerf: Zara. Jakke: Mammas vintage. Flower Bomberjacket: Abercrombie&Fitch. T-shirt: Bershka. Jeans: Levis vintage fra Robot. Veske: Pull&Bear. Sko:DinSko.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply