Blogg Foto Helse Hverdag Kropp Livsstil Mat

Eksotisk lunsj på skolen.

13.03.2015

Som nevnt tidligere elsker jeg å lage mat, og eksperimentere med ting og retter på kjøkkenet. Jeg kjøper gjerne inn mye forskjellig som jeg liker, også blander jeg det sammen. Så i kveld mekket jeg meg litt mat for en lang dag på skolen i morgen. Og ingenting er bedre enn en god lunsj på skolen! Hvor man kan sitte på biblioteket med en awesome lunsj, som alle blir misunnelig på. Oh yeah.

Så i dag lagde jeg en mix av pasta, squashpasta, chorizo pølser, brokkoli og pinjekjerner.
Amazing, samt utrolig lett å lage!

*Man kutter opp brokkolien i små minibuketter etter ønske, så steker man det uten olje i stekepannen slik at den blir litt gylden. Tilsett litt pepper. Her tar man gjerne oppi pinjekjernene også.
*Chorizo’en kutter man opp i små biter og steker på full varme i stekepannen med masse olje, slik at den også blir gylden.
*Squash’en strimler man opp ved å bruke en rifle eller skreller. Så koker man opp varmt vann i en kjele, legger squash spagehettien i en sil over kjelen og legger på lokk. Damp squashen i ca. 3 minutter. Stek det gjerne sammen med brokkolien i et par minutter etterpå.
*Pastaen kokes på vanlig måte.
*Så blander du bare alt sammen i en skål. Done! Enjoy!  ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply