Blogg Helse Hverdag Livsstil

All nighter.

10.03.2015

Fuck me..
Dere vet den følelsen når dere ligger i senga med et par episoder av en serie som dere skal se før dere inntar drømmeland, hvor det da kun er snakk om en episode eller to, men som aldri blir til kun det?  Jepp.. der var jeg i natt..

Etter en lang og kjedelig dag, ville jeg avslutte kvelden med to episoder av en kjempesøt serie kalt «Hart of Dixie». Jeg hadde lastet ned to episoder, som var kvoten for kvelden. Halvveis i andre episoden, lastet jeg ned episode tre også, og det stoppet ikke der..Tre ble til fire. Fire ble til fem. Fem ble til seks. Osv, Osv. Denne «bevegelsen» gikk på autopilot, og før jeg visste ordet av det var det morgen..

Tror dere ikke at jeg hadde liggi hele natten og sett på alt det tapte av Hart of Dixie?  Oh yes da.. FML, tenkte nå jeg.  Så da var det bare og få tatt seg en dusj, klæsja på seg litt sparkel i trynet, kle seg fabulous, og komme seg på skolen.  Åhjadda, maskin som jeg er, dro jeg ned til skolen.

Med en trippel shots latte og en god frokost var jeg klar til å ta dagen med storm. Jeg ankom skolen kl 10, som nå snart er to timer siden. Jeg kjenner meg overraskende opplagt, men bare venter på at trøttheten knekker til. Får bare håpe den holder seg i sjakk til i kveld. Da kan jeg legge meg med god samvittighet, UTEN å se en eneste episode av noe som helst.

Ha en awesome dag, people. Så snakkes vi ♥

Hart-of-Dixie

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply silje 10.03.2015 at 22:12

    Man blir så lett avhengig av den serien, den er så søt 🙂

    • Reply marialena 10.03.2015 at 23:52

      Silje: Ja, ikke sant! Elsker den serien 🙂 Skikkelig feelgood!

    Leave a Reply