Blogg Familie Foto Hverdag Livsstil Mann Nyheter

«Et nytt leketøy på gang».. SYKE MENNESKE

08.03.2015

«- I hodet mitt har jeg vel tenkt at barna har vært såpass små at de ikke har tatt skade av det».

«Dette skrev 32-åringen om den ufødte babyen til kjæresten: «Et nytt leketøy på gang».»

tiltalt1ogaktor_2-uMFghkfKQy
Dette er to setninger som virkelig har satt seg fast hos meg, i forbindelse med rettsaken som foregår i disse dager. I Drammen tingrett sitter to menn og tre kvinner, tiltalt i en av de groveste overgrepssakene i norsk rettshistorie. Saken omhandler at de alle har forgrepet og voldtatt to babyer, som er barn til to av de tiltalte. Babyene var ikke mer enn to måneder gamle når voldektene tok sted. To fuckings måneder!!

Jeg kjenner jeg bare koker over når jeg leser det. Jeg rister, bokstavelig talt! Jeg klarer ikke å sitte stille. Jeg er så forbanna. Jeg er samtidig lei meg, kvalm og gloheit av raseri. At sånne mennesker finnes, skjønner jeg virkelig ikke.
Og hvor ligger tilfredsstillelsen av å forgripe seg på en nyfødt baby på to måneder?? Hvor er dette greit? Kan noen fortelle meg det. For det klarer jeg virkelig ikke å se. Det er helt sykt.. Fy faen’ Jeg har ikke ord!!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply