Blogg Hverdag Kjærlighet Kropp Livsstil Mann Musikk sex

Laters, baby

03.03.2015

God morgen godtfolk ♥
Ville bare tipse dere skjønne mennesker om en spilleliste som er helt fantastisk å ha på ørene når man leser til eksamen. Jeg skal sitte her på skolen i 12 timer i dag, så jeg trenger virkelig noe bra på ørene. Jeg snakker selvfølgelig om fifty shades musikken. Nå tenker du sikkert «åh, din skitne gris. Hører på fifty shades på skolen».. Ja, jeg gjør faktisk det. Men det er fordi at musikken er så jævlig bra. Og, det er jo ikke såkalt «stønne-musikk» det er snakk om, men soundtracks fra filmen. Det er en så god blanding. Alt i fra jazz, de to mest kjente låtene fra filmen, chill, lounge osv osv.  Anbefaler dere virkelig og sjekke den ut. Om du skal lese eller ikke. Den er awesome.

Laters baby♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply