Blogg Jobb Livsstil Venner

Mangel på motivasjon

01.03.2015

Hey good people.

Nå sitter jeg her død, feit og slapp. Jeg har akkurat trøkt i meg litt frokost og kaffe, før jeg nå skal vende blikket tilbake til boken..Til den boken jeg absolutt ikke vil lese i akkurat nå.. Jeg har eksamen på onsdag, og har en bok på størrelse med Russland og komme meg gjennom. Men som en kjent mann jeg nylig møtte sa, så klarer man det meste man vil, så lenge man setter seg mål og planer om å gjennomføre det.

Så.. I dag har jeg satt meg mål om å komme meg gjennom de mest relevante kapitlene i boken, samt lage tankekart til dem alle. Wish me luck. Og send gjerne over noe motivasjon om du har litt ekstra.

46abf2caa62d0b6f3a3b1a29e7632170

Hvordan har helgen din vært?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply