Blogg Jobb Kropp Livsstil Mann Nyheter

For et KICK!

23.02.2015

Hei dere!
Jeg ville bare dele kjapt med dere hvilken dag det har vært så langt. For et KICK jeg sitter igjen med nå. Fy søren. Gåsehud. Lord. Ja, har ikke ord. Inspirert som faen. *Smilefjes*

Det hele begynte med litt morgendans og shaking på badet til morgenen i dag. Jeg våknet opp med et smil om munnen og innstillingen om at det blir en bra dag. Jeg kom til skolen i ni-draget og var klar for frokost og ballongslipp, som en god start på karriereuken. Jeg som hater ballonger satt selvfølgelig pent på sidelinjen og så på at folk gikk amok på de rosa ballongene fylt med premier. Gah, ballonger. Nope. Dont like them.

Deretter var det klart for foredrag. Det første var litt så som så, mens andre derimot. Oh lord, for et foredrag! For de som husker Halloween-mordet på Bislett i 2011, så vet dere helt sikkert hvem Marius Løken er. Han er personen som ble knivstukket 25 ganger av sin bestekompis, og som lurte døden. Han overlevde, og i dag delte han denne forferdelige hendelsen med oss, uten noe som helst form for pynting på det. Grovt, brutalt og ærlig. Men fy faen så inspirerende det var, og han var/er. Så utrolig trist, men samtidig rørende å høre han snakke om det. Og hvor åpent han snakket om det.
Det å få høre han fortelle om hendelsen med sine egne ord, og hvordan han har klart å jobbe seg opp gjennom det. Fy søren. Jeg har virkelig ikke ord. Så tusen takk til Marius Løken for utrolig inspirerende ord. Sitter med gåsehud ennå. Bigtime.

SÅ!
…Må jeg jo fortelle kjapt om presentasjonen med Pocket & Comms. På lik linje med i fjor, ble jeg like ‘betatt’ i år, om det er lov å si. Det er noe som virkelig fascinerer og interesserer meg med denne bedriften. Hva de står for og jobber for, samt hvordan de jobber som team er utrolig spennende. Virkelig en fremtidig arbeidsplass jeg kunne tenkt meg og jobbet på. Og ikke minst, Gründer og sjef Anders er jo døds awesome. Digger det. Peace out.  ♥

Så slik føler jeg meg nå. Happy, motivert og gira!
happy1

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Neneva 24.02.2015 at 00:01

  Hørtes utrolig spennende ut! Kunne gjerne hørt det selv.. 🙂

  • Reply marialena 25.02.2015 at 16:37

   Neneva:
   Utrolig spennende:)

  Leave a Reply