Blogg Foto Livsstil

Karriereuke

22.02.2015

Nå sitter jeg pladask på sofaen. Superundertøyet har jeg gått i, i hele dag. Maks deilig! 
Sex and the city 2 er på TV’en, og jeg gjør meg klar for morgendagen. Neglene lakkes og antrekket er trukket frem. 

Så hva skjer i morgen?
Denne uken som kommer er det rigget til Karriereuke på skolen. Dette i regi av Studentunionen. Jeg var med og så på det i fjor og var storfornøyd, så har høye forventninger til i år. Det kommer til å være spennende og interessante foredrag med kjente personligheter, ulike bedriftsprestasjoner, ulike kurs og intervjuer med de ulike bedriftene. Spennende!  Jeg gleder meg utrolig mye, og det står mye bra på menyen. I morgen er det CV-kurs og bedriftsprestasjoner.
Jeg har spesielt sett for meg bedriften «Pocket & Comms», som og var med på karriereukene i fjor. Da sjefen startet foredraget med Todd Terje i fjor var jeg allerede fascinert, og interessen for hva de drev med økte bare mer underveis i foredraget. Så de håper jeg på å få haket meg i, i løpet av uken.  Mye å lære og mange inspirerende personer å møte.

Hvordan ser uken din ut?
38469-b19ad-original

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply