Blogg Foto Hår Kjærlighet Kropp Livsstil Mote Musikk Outfit Sommer Venner

Tilbakeblikk på Sommeren

18.02.2015

Hei alle sammen!
Jeg er nok ikke alene om å si at man gleder seg til sommeren. Det kommer faktisk ikke fort nok. Sommer, sol, varme, lette klær, ballerinasko, converse, øl på brygga, jordbær, brunfarge og ikke minst festivaler! Åh, bare tanken på det gir meg gåsegud. Gud som jeg gleder meg!
I sommer skal jeg selvfølgelig på Slottsfjell, som de siste årene har blitt til en tradisjon og et must. Sommeren er virkelig ikke det samme uten! Og når selveste Ellie Goulding kommer og!  oh lord!! Det blir bra! Er det flere her som skal?

Jeg satt akkurat og så gjennom noen bilder fra i fjor sommer på ‘fjellet’, så tenkte jeg kunne dele de med dere også. Rock on! Kanskje sommeren kommer fortere?  DET håper jeg.
Ha en fin dag folkens, så snakkes vi plutselig♥

IMG_0166 IMG_0051 IMG_0041 IMG_0144 IMG_0143 IMG_0059 IMG_0047_2

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply