Blogg Hudpleie Kropp Livsstil Mann sex

Fifty Shades i dusjen♥

17.02.2015

Det var hett, klamt og svett. Jeg sto og så på han i dusjen. Fy faen for et deilig menneske. Guds gave til kvinnen deluxe. Musklene, åh de musklene. Han oser sex, manndom mm.. alt.. Damn, for en mann ♥

6a015a9319851466e9c0fa99c4a3cdc8
Yeah, I wish
Haha, ja hadde det bare vært så fantastisk. Nei, denne frøkna er fortsatt singel med null deilig mann i dusjen. Men det er lov å drømme seg bort litt. Hvertfall når man har et lite snev av fifty shades i dusjen♥

Jeg er nok ikke alene om å ha vært i byen uten noe spesiell grunn eller intensjon om å shoppe noe. Man går inn i en butikk og får øye på noe. Det vekker oppmerksomheten din med en gang. Du gidder ikke å prøve det en gang, du bare må ha det, og kjøper det uten å blunke. Sånne typiske impulskjøp har jeg hatt noen ganger. Eller kanskje litt flere ganger når jeg tenker meg om..kremt.

MEN ja.. Det skjedde her om dagen. Jeg var såvidt innom XXL for å slå ihjel litt dødtid. I hylla på veien ut la jeg merke til en pakning der det sto FiftyShades of Grey på. «oh Fifty Shades» tenkte jeg. Jeg elsker jo fifty shades!
Jeg skummet den kjapt over, og fant ut at det var en bodylotion og shower gel. Men noe mer tankegang enn det trengte jeg ikke. Jeg var solgt! Jeg trengte egentlig bare å se navnet for å bli det og.
Jeg tok den med til kassa og kjøpte den. Da jeg kom hjem måtte jeg jo sjekke det ut. Jeg leste nøyere på flaskene og fant ut at duften var «Sandalwood & Black Pepper». En smule skeptisk ble jeg, og stusset over om det i det hele tatt var for kvinner.. Jeg fikk konkludert med at det var for kvinner og tok den med meg i dusjen.

 

Så hva syns jeg?
Jeg er ennå ikke helt sikker på hva jeg syns om den, nå etter og ha prøvd den. Lukten er veldig intens og luktes på laang vei, men det er alikevel noe der som jeg liker. Den lukter på den ene siden litt sånn mann, litt matcho, ja litt fifty shades, mens på den andre siden lukter den sexy, feminint og forførende. Hmm.. Må prøves litt flere ganger tror jeg.

Har du prøvd den?

10887793_10155216367890032_202579452_n

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply