Blogg Helse Kropp Livsstil Mann Musikk sex

I dont make love. I Fuck. Hard.

14.02.2015

«I dont make love. I fuck.. Hard.»

fifty-shades-grey Fifty-Shades-of-Grey-soundtrack-press-pic-from-PR-Newswire620

Alle vet selvfølgelig hvor det utsagnet kommet fra. Jeg snakker selvfølgelig om Fifty Shades Of Grey, som jeg var og så i går. OMG, sier nå bare jeg! FY FAEN for en film! Kritikerne hatet den, flere fans hatet den. Jeg elsket den!
Greit at den slutta veldig brått og kanskje litt dårlig, men sett helhetlig, var filmen råbra! Jeg storkoste meg! Og det er jeg helt sikker på at de fleste i kinosalen i går kveld gjorde også. Salen var full!

ÅH, for en mann! Hallo… Hvor finner man en slik man nå til dags sier nå jeg. Og da sikter jeg ikke nødvendigvis til den ‘lekne’ delen ved han, men alt det andre above. Oh lord, for et stykk deilig mann..
Og Dakota Johnson i rollen som miss Anastasia Steele var amazing. Råbra!
Så jeg anbefaler dere alle til å sjekke den ut. Tro meg, dere får en god opplevelse av den filmen ♥♥

Vi var der.
Jeg dro dit med min nydelige venninne Guro<3 Kjempeherlig jente som jeg får sett alt for lite : (
Kjempekoselig tur på kino!

kinoshades1

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply