Blogg Familie Hår Helse Kropp Livsstil Mat Mote Musikk

Så hva har skjedd siden sist?

13.02.2015

Hei alle awesome lesere!

Nå har jeg vært stille noen dager, og det beklager jeg virkelig. Har vært så mye som har skjedd de siste dagene, at bloggen har blitt litt nedprioritert. Men nå er jeg her!

Så hva har skjedd siden sist?
De siste dagene har vært travle. Den 10. februar hadde min kjære pappa bursdag, som vi selvfølgelig måtte feire. Jeg jobbet tidlig den dagen, også feiret vi pappa på kvelden. Så da dro Pappa, Bente(pappas kjæreste) og jeg på en kjempekoselig restaurant i Lillestrøm. Kjempegod mat og hyggelig lokale. Så hvis du vil prøve ut noe nytt, så anbefaler jeg virkelig Casa Mia i Lillestrøm!

IMG_0379                              Et bilde av pappa og meg fra i fjor. Elsker dette bildet!  Glad i deg pappa♥♥

Min bursdag.
Dagen etter pappa, altså den 11. hadde jeg bursdag! Det mener jo jeg personlig er den beste dagen i året, men hvem andre syns ikke det da. Du har din egen dag, hvor kun du skal feires. Så jeg måtte jo feire jeg også!  Så da fikk jeg besøk av noen venner hjem til meg, hvor vi drakk og lo, og koste oss skikkelig!  Gud, for en bra dag det var!  Fikk mange fine gaver, og kjente virkelig på den følelsen av hvor heldig jeg er, som har så gode folk rundt meg. Virkelig ♥

10967046_10155202491775032_763229795_nN                           Slik lå jeg i sofaen, noen timer før den store festen! Roomy’n lo godt da ja. Haha

10965452_10155202491780032_1936857882_nN                                                          Snap på selveste dagen er obligatorisk ♥

Så hva skjer fremover?
Videre så kommer jeg selvfølgelig til å blogge aktivt som før. Jeg har mange spennende innlegg i vente, så er bare å glede seg! I tillegg til det, går mye av tiden min til Bachelor og eksamener som er rett rundt hjørnet.  Tiden går skremmende fort ass!  shit. Men goder tider. Good times.
I kveld skal jeg også på kino å se Fifty shades med ei god venninne!  Det blir bra!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply