Blogg Hår Helse Hudpleie Kropp Livsstil

En fucka morgen.

10.02.2015

God morgen folkens!
Dere vet den morgenen hvor du absolutt ikke vil stå opp, slumringen har gått alt for lenge, du vil bare bli værende i drømmen du er i, dyna kjennes ekstra behagelig ut, du føler deg hoven i hele ansiktet, generelt absolutt ikke fresh what so ever, og alt virker som et tiltak.

Plutselig merker man at hjertet pumper, man blir en smule stressa og innser at du har en smule dårlig tid. Man innser og at man har drøyd tiden i ubevisstheten alt for lenge, hvor kroppen har gjort ting(som det å skru av vekkerklokka) uten din viten.  Du sjokkvåkner brått og hopper ut av senga. Man kliner på seg litt sparkel i trynet og løper ut døra.

Høres kjent du?  Jepp. That was my morning.
Hvordan var din morgen?
edhn3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply