Blogg Hår Livsstil Mat Mote Musikk Outfit

Piker, sang og vin

09.02.2015

Hey awesome people!

How was your weekend?  Var den innholdsrik, med alt for mye alkohol, mye morro og sene kvelder?
Det var hvertfall min!   Oh lord, for en koselig helg.

Nå ligger jeg langflat i sofaen, noe jeg har gjort i hele dag. Etter en lang uke med lite søvn, så har jeg klart å sove alt inn igjen i dag.  Utrolig nok!  Nå er det ikke lenge til sengen kaller. Blir vel et par episoder fra en serie, før jeg til slutt inntar drømmeland.

Så hva har skjedd i helgen?
I går var jeg hjemme hos min nydelige venninne Stine, på ‘piker, sang og vin’ som hun kalte det. Kjempekoselig initiativ og arrangement! Vi var en god gjeng med jenter, vi spiste nydelig mat som Stine hadde laget, og vi fikk i oss alt for mye vin! Alt for mye..
But hey, vi hadde tidenes kveld. Mye latter og morro. Vi storkoste oss.
Her er noen bilder!
collageNN                        Kveldens Outfit!   Skjørt, H&M. Topp, BikBok. Smykke, laget selv. 

IMG_0020NN

IMG_0019NN

IMG_0017NN

IMG_0018NN

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply