Blogg Helse Kropp Livsstil Mat

Gotta love Science- and Red wine!

09.02.2015

88fe865b10ecdcad15f5614d1c84a4ca
Rødvin, hvem bare elsker ikke rødvin.. Alt med det er jo helt fantastisk. Den gode smaken, den gode følelsen, den nydelige fargen, fyldigheten..Nam ♥

Jeg har i flere situasjoner argumentert for hvorfor rødvin er så bra. Enten om det har vært til folk som ikke liker rødvin, de som ikke ser poenget med å drikke det, eller generelt folk som ikke er fan av rødvin. Til og med til de som faktisk liker det, og drikker det jevnlig. De fleste ser kun på det som alkohol med mye sukker og kalorier, som man får en jævlig hodebank av dagen derpå. Det gjør ikke jeg. Jeg elsker rødvin!

Men vi nordmenn er utrolig glad i å unne oss både et og to glass i helgen/ukedagene, og nå viser forskningen det jeg alltid har trodd, håpet og visste. Rødvin kan være slankende!
Kanskje jeg merker det på formen i de nærmeste dagene, siden inntaket av rødvin i helgen var over gjennomsnittet for mye.  Hmm, kanskje?  Haha, neida.  Eller?

Denne forskningen leste jeg om i TV2 tidligere i dag, som omhandler at et glass rødvin dreper fettceller og hjelper på forbrenningen, ifølge forskerne.  Dette lover jo veldig godt da!

Minsker veksten av fettceller.
«Der har man funnet ut at røde druer brukt i vinproduksjondramatisk minsker veksten av eksisterende fettceller, og hindrer framveksten av nye. Gjennom forskjellige forsøk utført ved hjelp av mus, har forskerne funnet ut at et kjemisk stoff i røde druer kan hjelpe med å brenne fett raskere. Særlig gjelder dette fettceller i leveren. »

Hvis du vil lese hele artikkelen, kan du klikke deg inn HER.
Så til alle dere tvilende sjeler der ute- her er enda en ganske så god grunn til å drikke rødvin.
Og til alle dere rødvinselskere der ute- enjoy!! ‘Drink more. Feel better’, som Camelbak’ene sier.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply