Blogg Familie Hår Hudpleie Kropp Livsstil Mote

Goodiebag fra REN ♥

06.02.2015

God kveld søte lesere ♥

Nå er frøkna midt i date’n med sofaen, og det er FANTASTISK. Kvelden ble like bra som jeg trodde. Når jeg kom hjem fra skolen tok jeg og roomy’n min Karen en tur til Storo. Mye latter og morro!
Som nevnt i går, var jeg på Kurs med REN Skincare på gardermoen, og tenkte å fortelle dere litt om produktene jeg fikk. Kanskje de kan være noe for dere! Jeg ELSKER som sagt REN.

Men først, Hva er REN?
REN Skincare ble lansert i 2000 i London, og er pionerer innen bioaktiv hudpleie. Til tross for at det var engelskmennene som sto bak, ble navnet inspirert fra oss skandinavere. Så REN er med andre ord ingen forkortelse for noe, men rett og slett hva vi forbinder med hudpleie. At det er rent.
Hudpleieserien har en visjon, som oppsummeres i 3 ord. (Som jeg har skrevet ned fra deres egne brosjyrer).

*Renhet.
REN Clean skincare bruker kun 100% plante- eller mineralbaserte bioaktiver og er fri for hud-uvennlige syntetiske ingredienser.
*Effekt.
REN Clean Skincare gir deg banebrytende oppskrifter, det siste innen aktive ingredienser, streng produkttesting og klinisk beviste resultater ved hjelp av biokjemi.
*Nytelse.
Vi mener at konsistenser, dufter og opplevelsen av å bruke REN Clean Skincare kan gjøre verden et litt bedre sted å være og vil få oss til å føle oss litt bedre ved å være her.

Dette er en serie jeg virkelig anbefaler på det sterkeste!

10965805_10155174889640032_126205246_nN

De fleste produktene jeg fikk var fra ‘Vita Mineral’ serien, som er basisprodukter som hovedsaklig tilfører huden fuktighet. Serien inneholder et serum(!), dagkrem, øyegele, lip balm og en SOS-krem. I bag’en fikk jeg alle produktene utenom dagkrem’en og øyegele’n.
Jeg vil trekke ut to produkter som jeg bla. fikk i posen, som er to produkter jeg er veldig fan av. Den ene er Omega 3 serumet som både fukter, strammer og reduserer irritasjoner i huden. I tillegg til å inneholde Omega 3, inneholder den også Omega 6 og 7, E-vitamin og A-vitamin. Den er ypperlig å bruke på sommeren etter at man har vært ute i solen, eller generelt året rundt, for eks. om kvelden etter å ha renset huden.
Den andre jeg vil trekke frem er Lip Balmen, som reparerer, beroliger og beskytter tørre og sprukne lepper. Det som er så fint med denne, er at den ikke inneholder mineraloljer, som de fleste andre leppomader gjør. Den er et perfekt produkt for leppene, og pleier selv kun med èn påføring daglig.
Disse to produktene er et must hjemme hos meg!

Jeg fikk også en rensegele fra ‘Rosa Centifolia’. Denne har jeg faktisk ikke fått prøvd ut, men gleder meg til å teste den ut. Men når jeg søkte den opp, beskrives den som «En roseduftende og mild rensegele uten sulfater som effektivt, men skånsomt, fjerner smuss, forurensing og sminke uten at den tørker ut huden eller gjør den føles stram og ukomfertabel. Huden føles rengjort, forfrisket og beroliget etter bruk.»  Ingenting er vel bedre enn det!  MÅ prøves.

Ellers fikk jeg to stk neglelakker fra serien Salon Essentials, og en gel fra serien Kimovi. Kimovi er en ganske så ny serie, som er en mild, lindrende og stabiliserende barrieregel til rødmusset, fet eller uren hud, samt tørr/irritert hud eller hodebunn.
Jeg personlig har ikke prøvd den, men må jo teste den ut for å sjekke ut hva det er. Hørt mye bra om den : )

Håper dere fikk litt gode tips og ideer ,og litt mer info om hva REN er. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply