Blogg Hår Kropp Livsstil Mat Mote

Flink pike=sofakos og rødvin.

05.02.2015

Hey kjære godtfolk ♥

Er det liv i dere?  Har dere hatt en bra uke så langt?  

Etter en 15 timers arbeidsdag i går, så er jeg overrasket over at jeg i det hele tatt hørte vekkerklokken i dag morges. Men så flink som jeg er, fikk jeg dratt ræva ut av den alt for deilige senga, og på skolen. Tror jeg kanskje har klart å vende meg til å våkne opp tidlig. Eller kanskje ikke så mye mitt sinn, men kroppen sier ifra. Eller?  ehmm. Ja.. Hvem vet. Til tross for at dagen i går var lang, så var den veldig bra! Dagen begynte tidlig med jobb, etterfulgt av kurs med REN skincare på gardermoen. Et innholds- og lærerrikt kurs, hvor vi og fikk en kjempefin goodiebag på veien ut. Mange deilige produkter, noe som var midt i blinken, siden jeg er så fan av REN. Deilig, Deilig. ♥

Nå er det «kvalitetstid» på biblioteket med Bachelorjobbing og eksamenslesing. Siden vi kvinner er så ekstremt flinke til multitasking, kjører jeg likeså greit på med begge tingene samtidig. Men de går overraskende godt overens, så dette blir en lek. (sier jeg nå)..    Jeg blir nok sittende her noen timer med mine fantastisk fargerike tankekart, før jeg drar hjemover. Sittende her på min epleformede rumpe, og bruker mine kreative sider, og ikke minst- ser lyst på livet! Flink pike ♥
I kveld har jeg faktisk ikke har noen som helst planer. Eneste er en etterlengtet date med sofaen. Åhh. den sofaen skal jeg kose meg max i, i kveld. Med en god film og et glass vin. Åh.. Ja, nå gleder jeg meg.  Nei, nå får jeg begynne jobbingen, så jeg endelig kan ta kvelden.

Jeg hadde et lite stopp på veien, før jeg kom på biblioteket, hvor jeg fikk min nydelige venninne Nanna til å ta noen outfits bilder av meg. En liten sniktitt kommer her. Resten av bildere legger jeg ut senere i dag.
Enjoy!

IMG_0071N IMG_0087N

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply