Blogg Familie Kropp Livsstil

Epleformet rumpe

05.02.2015

Det er ingen skjult hemmelighet at menn er fan av kvinners rumper, og jo større-jo bedre. Til en viss grad selvfølgelig.. Men der er vi alle ulike. Noen har små rumper, noe store, noen har sprettrumpe, noen har flat rumpe.
Men visste du at rumpa kan si alt om deg?  Det mener hvertfall Rumpolog Ulf Buck. Tenk å faktisk være en rumpolog. Det må være en snerten tittel å introdusere seg for ovenfor nye bekjentskap, både formelt og uformelt. hmm.
Men… Nok om det. Jeg sto og snakket med et par kollegaer i går, hvor de fortalte meg om denne artikkelen. Og selvfølgelig så nysgjerrig som jeg er, måtte jeg jo sjekke det ut!

Det dette dreier seg om er at rumpologer verden over kan lese rumper på lik linje med håndflaten. «Rumper har et mye sterkere uttrykk enn hånden. En rumpe former seg gjennom hele livet.» Som han selv sier.  Utrolig nok er Ulf Buck blind, men forklarer at han bare ved å ta på nakne rumpeballer, kan kunne se folks helse, personlighet og fremtid.  Fascinerende!

Så hvilken form er du?
– Har du en firkantet rumpe, er du en type som prioriterer karrieren høyest, sier den britiske rumpologen Sam Amos til Metro.

Ellers deles rumpene som regel inn i to grupper: epleformet og pæreformet.

Har du en rund, stor, muskuløs og epleformet rumpe, er du sannsynligvis positiv og glad i livet, ifølge rumpologien. Du er både selvsikker, kreativ og karismatisk.

Har du en pæreformet, lang og flat rumpe, er du av den mer stødige, tålmodige og jordnære typen.

Jeg personlig vet godt hvilken form jeg har, og det er epleformet. Stor, muskuløs og rund- just the way I like it!  Men noe som «skremte» og overrasket meg litt(positivt), var at den matchet meg så bra, på alle punkter! Jeg er ikke noe redd for å si at jeg er glad i rumpa jeg har, slik min fantastiske mor har skapt meg. (TAKK MAMMA!).
Jeg er født med svai rygg, som gir meg en awesome snerten ræv. For å si det rett ut. Og den er jeg stolt av! Jeg syns det er viktig at vi faktisk kan skryte litt av oss selv. Vise at vi er stolte av vår egen kropp, om evt deler av kroppen som man liker mer enn andre. Det er viktig! Å vise til andre at man er fornøyd med seg selv, er styrke og ikke minst sexy i guttas øyne!

Så hvilken form har du?  Og hva sier den om deg? Matcher den din personlighet? Jeg er nysgjerrig på å høre!

bc43e917e3fe566a3d7fce32c7764965

You Might Also Like

3 Comments