Blogg Familie Livsstil Mat Mote

Coca Cola Life♥

02.02.2015

Hey peeps ♥

Tenkte jeg skulle slenge meg på mengden og teste ut den nye og forbedrede (og ikke minst sunne) colaen som er kommet på markedet nå. Jeg drikker igrunn aldri cola, eller brus generelt, hvor de få gangene jeg faktisk drikker cola er når jeg kjøper rom&cola på byen, eller er i andre sosiale sammenkomster, og for ikke å glemme dagen etter, hvor Vann smaker absolutt dødt og kulsyre er et bedre supplement.

Men for å fortelle litt kort om denne Colaen, så er dette det siste nye fra Coca Cola fronten. Den ble lansert i Argentina i fjor, som et prøveprosjekt, og som viste seg å være så velykket at de nå også lanserer den i Europa. Det har vært mye hemmelighet rundt når den skulle bli lansert i Norge, men dette kom omsider ut, da det tidligere i år ble annonsert at lanseringen tar sted i Reine- et lite tettsted i vakre Lofoten, i slutten av januar måned. Det er egentlig utrolig tøft, at de lanserer et så kjent merke, på et så snevert område. Coca Cola er jo kjent for å lansere i store byer, på store eventer, og gjøre det nærmest ekstremt, men jeg liker den nye vrien. Og ikke minst er det et fantastisk event og initiativ for å fremme Lofoten mer. Lofoten som er såå utrolig vakkert! ♥♥
Colaen ble først lansert kun i Lofoten, og blir nå sakte men sikkert lansert utover hele Norge. Den er kommet til Oslo by, og jeg har smakt den.


Smaker den annerledes?
Det som er nytt med denne Colaen kontra de andre, er at denne er søtet med Stevia, og har 35% færre kalorier enn den originale. Smaksmessig syns jeg den var gansker så lik den originale, og liten forskjell. Til tross for liten forskjell, så likte jeg den. Og hvis det da er et sunnere alternativ til den vanlige colaen, så gir jeg tommel opp for denne! Andre jeg har snakket med som og har smakt den, sier at smaken er nogenlunde lik, bare en smule svakere i smak enn hva den originale er. Men og her til tross for liten forskjell, er de også positivt innstilt til den nye Colaen.

Har du smakt den?  OG, hva syns du om den?     Og liker du hele måten de valgte å lansere colaen på?

IMG_1370 240115_cclife_norway_launch coca-cola-life_12_foto-hanne-pernille-andersen 210115_Coca-Cola-e1421771370316 16187058599_edfcd7c396_b lead_large

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Helene 02.02.2015 at 18:56

    Har den kommet til Norge? har så lyst til å prøve den

    • Reply marialena 02.02.2015 at 23:48

      Helene; ja, den kan man få kjøpt på bla. Narvesen:)) vet ikke hvor langt ut den er kommet ennå, men hvertfall Oslo 🙂

    Leave a Reply