Blogg Hår Livsstil Mote

The office look!

29.01.2015

Regner med at flere av dere har sett på serien «Suits»? Hvis ikke, så MÅ(!) den sjekkes ut! Jeg ble fanget fra første episode, og sett alle sesongene. Love it!

For de som har sett serien, så vet dere helt sikkert hva jeg snakker om når jeg nevner «The office look». Jeg snakker selvfølgelig om tre fantastisk sterke,vakre og sexy damer. I serien går de under navnene Rachel, Donna og Jessica- der førstnevnte klart er min favoritt. Rachel Zane er en så utrolig lekker, smart og inspirerende rollefigur og ‘person’, og har ikke minst en stil ‘to die for’!. Amazing!

For meg, er hun en utrolig sterk inspirasjon til hvordan vi kvinner skal være- sterke, ha holdning til en kvinne, selvtillit og ydmykhet. Rett og slett sexy, både utad og innad.

I dag kjører jeg faktisk en Rachel Zane inspirert stil med high waist pencil skirt, hvit skjorte og høye hæler. Er utrolig hva det gjør med kropp og følelse, når man går i klær som man føler seg så bra i. Love it.
Tok noen bilder i ste, som jeg legger ut i et eget innlegg. ♥

Hva syns du om Office-stilen?  Like it?

collage11 a1e58afabbd19cf73b343acf63f1cedf
donna-suits-fashion

Jessica-Pearson-Suits-outfits

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply