Blogg Familie Livsstil Mat Mote

Skeie ut

28.01.2015

Ingenting er bedre enn å slenge seg godt til rette i sofaen, etter en lang og bra dag ute. Med en god porsjon middag, et glass rødvin og noe godt til dessert, med en awesome serie, er dagen komplett. Ingenting er bedre akkurat nå.

Etter jobben tidligere i dag møtte jeg min fantastiske partner in crime og bestevenninne Vilde for en kopp kaffe og litt shopping etterpå. Først tok vi turen innom Eger hvor Vilde skulle kjøpe seg Makroner. Jeg tenkte øyeblikkelig «Hey, kanskje jeg skal joine. Ja, jeg joiner.» Men ikke visste jeg at Makroner er et dyrt marked-med andre ord, det er absolutt ikke billig. 18,- kr(!!) for èn makron! Snakk om luksusprodukt. Men «dum» som jeg er, kunne jeg virkelig ikke motstå fristelsen. Jeg hadde kun smakt det en gang tidligere, men visste at dette var noe jeg likte godt. Så jeg joinet Vilde og handlet noen makroner.

Veien videre ble bare mer usunn, men absolutt ikke mindre koselig. Når vi inntok Waynes Coffee fant vi fort ut at vi hadde den dagen. Den usunne dagen. Den dagen vi skulle skeie max ut. Så da kjørte vi like greit på med vår usunne tradison med Oreo kake til kaffen. Og tro meg, det var virkelig ikke et dårlig valg. Det var amazing. Oreo kake er virkelig en drøm i munnen, fram til siste bit. Da er du temmelig mett og ferdig med den. Mange blir ferdig med den før siste bit, men jeg klarte utrolig nok å bite i meg hele greia.. Damn, kjenner jeg ruller her bare på tanken.  Men vi storkoste oss!

Så nå er jeg ganske så mett og fornøyd. Rødvinsglasset er tomt, middagen oppspist, og et par makroner spist. Med andre ord, jeg er fornøyd, og smiler over å ha hatt en kjempebra dag.  Hvordan var din dag?

10904326_10155143414685032_621517_nN

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply