Blogg Familie Livsstil Mote

Sol ute, sol inne.

27.01.2015

God formiddag ♥
Noen av dere er sikkert så heldig som har fri i dag, og kan ligge lenge å dra seg i senga med en god film eller serie. Så heldig var ikke jeg. Jeg kom meg overraskende opp tidsnok i dag også. Ja, til og med før vekkerklokka. Det ekke dårlig! Nå er det bare noen timer igjen av arbeidsdagen, så er det hjem å slappe av med bachelor og research. Dagen har gått fort og!
Men når jeg tenker meg om, så var det igrunn utrolig deilig å stå opp tidlig, og være på jobb. For når man er ferdig på jobb, så har man ennå mye igjen av dagen!
Hva er dine planer for dagen?

PS! Vi har et bra utvalg av solbriller fra Mokki! MÅ sjekkes ut nå som sola endelig har kommet fram! Selges hos alle Vitusapotek!   Valgt ut tre stk på bildet under.
10951486_10155141344420032_160463870_n

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply