Blogg Livsstil

Trenger vi kvinner det mer?

25.01.2015

De siste dagene har jeg virkelig tenkt på det med SMS igjen, i forhold til oss kvinner. Jeg har vært i samtaler og dialoger som virkelig får meg til å stille spørsmål til det. Trenger vi kvinner det mer? Den ene tekstmeldingen som lyser opp dagen vår. Jeg har tidligere skrevet ned noen tanker om det i innlegget mitt «SMS-et kvinnedominerende område?», men ønsker å reflektere mer rundt det, og høre hva dere lesere syns.  Det er som jeg innledningsvis skrev i innlegget:
«Er vi kvinner mer «på» når det gjelder tekstmeldinger? Eller er det bare noe vi føler? »

Er det sånn? Er vi kvinner mer på? Hva tenker du?
Jeg har hørt gutter si «Vi driter i sånt vi», «Sånt gjør jeg ikke før jeg er forelsket», «Oi sorry, jeg glemmer sånt bare». Er dette bare unnskyldninger for å unngå det å sende meldinger? Eller er det faktisk slik det er. At de rett og slett ikke syns det er noe viktig å sende meldinger. At de ikke kunne brydd seg mindre. ‘En melding, er bare en melding, noen ord skrevet til en annen’. Stresser vi jenter for mye med det her? Tar vi av på denne meldingsfronten? Hva syns dere gutta om det å sende tekstmeldinger?

 

Shit, jeg hadde mange tanker og spørsmål rundt det her, ser jeg nå. Men jeg lurer virkelig. For meg så er det ganske viktig at en tar initiativ fra begge parter. At det går en dialog, og ikke en monolog eller et «avhør» hvor jeg kun spør spørsmål, som fyren svarer på. For meg så er det viktig med den ene meldingen innimellom, som viser at fyren faktisk er interessert/tenker på deg. Det trenger ikke å være daglig kontakt, men noen tegn på at det faktisk er en felles interesse om å bli bedre kjent. Er du ikke enig?

Jeg har flere ganger opplevd å bli kjent med personer, bra personer, som suger på å ta kontakt. Ja, jeg liker å kalle en spade for en spade. Jeg sikter ikke på spesifikke personer, men sånn helhetlig sett. Og det har ikke bare dreid seg om en flørt eller interessen for noe mer, men bare et vennskap også. Et vennskap som blir bygd opp av at de aldri tar kontakt, hvor det kun har vært jeg som har tatt initiativ. Jeg kontakter dem, og de svarer- de fleste gangene..  Men man blir så lei. Utrolig lei. Så derfor lurer jeg..

Er det sånn at vi kvinner trenger det mer?   Den ene tekstmeldingen fra han, som gir oss den gode følelsen av å bli tenkt på.  

04bb1806835d6a46c45feba2082a8a95

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply