Blogg Familie Livsstil Mote

When all comes to mind.

21.01.2015

Jeg setter på en koselig soveliste på spotify, ligger og ser i taket, puster dypt ut og inn, og gjør meg klar for natten, og en ny dag i morgen. Jeg la meg godt til rette i senga for en god stund siden. Jeg har fått i meg varmen, og er for lengst klar for drømmeland, eller jeg var hvertfall klar..
Så begynner tankene å surre.. så kommer alle ideene, ting du skal huske på, ting du kanskje har glemt i dag, personer du må huske på, ja alt kommer opp nå.. Selvfølgelig nå rett før man skal til å sovne. Da får man jo faen meg ikke sove.. Er så typisk det der.. Er absolutt ikke første (og siste) gang det skjer..
Jeg endte jo opp med å bli lys våken, og satte meg opp i sengen og inn på mac’en, for å dele noen ord med dere.  Så det blir nok litt loking her på nett, før jeg til slutt tar kvelden. Eller prøver å ta kvelden..
Sov godt søte skapninger. så snakkes vi i morgen ♥

Opplever du ofte at du kommer på alt mulig rett før du skal sove?  Hva gjør du da? Skriver du det ned, eller håper du bare på det beste, og at du husker det?  Fortell : )

bd900a0b30e323ed7decbf9043ccd9c9 8f66ece3b23a541e136bef6e863744eb

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply