Blogg Livsstil

Måking=sex?

20.01.2015

Nå er jeg lei snø.. Nå kan det slutte.. Slutt… Jeg trodde snøen hadde reist på ferie jeg nå..Men ryktene tilsier at det ventes en stor snøstorm de nærmeste dagene..Håper for guds skyld ikke det! Nå er jeg klar for varmere vær, sol og lettere klær! Sol, kom til meg!

Men hey. Man kan alltids få noe godt ut av denne kulden og snøen enn så lenge..Mannfolk, det er bare og begynne å måke! For visste du at menn som måker får mer sex?  Dette er fordi at vi kvinner liker å se menn i arbeid, og at de tar i et tak, og snømåking spesielt. Vi blir faktisk kåte av å se dere måke snø utenfor huset. Fascinerende, ikke sant?
Jeg kan jo forsåvidt se meg enig. Er jo ganske turn On når menn tar i et tak, og viser en av sine sterkeste sider som mann. At de gjør noe for å please oss damer, gjøre en god gjerning for oss, at de hjelper oss.

Så til alle menn- det er bare å finne frem skuffa og kjøre på med måkingen!

10bc0ed0625fc64789648730a525e179

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply