Blogg Familie Livsstil

I’m Green Baby, I’m Green!

20.01.2015

God kveld kjekke folk!

Etter en hyttetur(hemsedal) med junk, alt for mye øl, dårlig søvnrytme, og mer junk, er det nå på tide å få renset kroppen litt. I dag var pappa og jeg på helsekosten for å sjekke ut litt stæsj. Grunnen til at han var med, er fordi at han er utrolig flink på sånne ting, og er ganske «grønn» av person, om man kan kalle han det. Det har han alltid vært. Han har alltid vist meg hva som er bra mat og dårlig mat, hvilke type næringsstoffer jeg må ha, hvilke vitaminer og mineraler, osv osv. Han er ekspert på området, for å si det sånn! Alltid gode råd, og jeg har lært så mye av han opp gjennom årene.
Så i dag spanderte han en pakke med Supernature Purely Greens på meg, som er tidenes supermat for rensing av kroppen. Den er svært rik på proteiner, aminosyrer, vitaminer, mineraler, sporstoffer og enzymer. Et komplett kosttilskudd, med andre ord!
Jeg kjenner til produktet fra tidligere, siden jeg brukte det når jeg fikk kyssesyken for noen år tilbake. Den slo meg skikkelig ut, til tross for et topp immunforsvar, hvor jeg ble sengeliggende i flere måneder. Da var det streng diett som kun besto av dette produktet. Dag ut, dag inn. Det var jævlig i starten, men klarte overraskende nok å venne meg til det, til slutt.. Smaken var til å dø av. Helt forferdelig..På grunn av det, klarte jeg å bli kvitt det mye fortere enn om jeg ikke hadde brukt det.

Så nå kjører jeg på igjen. Jeg drakk første glasset i dag, og hadde helt glemt hvordan det smakte. FY FAEN, så jævlig det var. Helt glemt hvor jævlig det var.. Smakte gress, rett og slett.. fysj.. håper jeg klarer å tilvende meg det fort, for dette var skikkelig py..Men, må bare se lyset i enden av tunellen, og at det kommer noe positivt ut av det til slutt. Er bare jævlig når man er midt i det.  Wish me luck!

Har du prøvd supergreens tilskudd før?

10934696_10155116215790032_1594604150_nNI håp om å få litt smak, tilsatte jeg hampfrø, samt havregryn for en mer mettende «opplevelse». Det hjalp ikke akkurat..

961632_10155116215620032_1054927146_nN

10941530_10155116215590032_1256167681_nTidenes ansikt etter å ha smakt på kuren. Måtte bare deles på Snap. (og her)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply