Uncategorized

Har du «vasket» munnen din med såpe?

19.01.2015

God kveld skjønne folk! ♥

Nå ligger jeg godt i senga og vil bare bli her så lenge som jeg kan. Dagen i dag har vært lang, tung, utfordrende, men samtidig «næringsrik» om man kan kalle den det. I hele dag har jeg og min partner In crime, Marthe jobbet med siste finish av proposal 2 til bachelor. Det er ikke bare bare, skal jeg si deg. Fy F* så mye frustrasjon man kan få av så «lite».. Problemstilling som må endres på hele tiden, teorien skal være på plass, metoden skal være klar osv osv. Men til tross for litt irritasjon og frustrasjon, ser vi lyset i tunnelen. Nå har jeg akkurat sendt Proposal 2 på mail til veileder, så nå må vi bare vente på svar. *spent*

Men! I ste når jeg satt og skrev hadde jeg på TV’en i bakgrunn, hvor et eller annet svadaprogram var på. Enten om det er friends eller noe annet. Er koselig å ha litt «snakkis» i bakgrunn.. Men Irrelevant er nå egentlig det, for programmet som begynte etter det var noe utenom det vanlige. Har du hørt om programmet «snodig avhengighet»?  Jeg har sett noen reklamer for det her og der, og smådeler av det,men aldri sett et program helt ut. Det er noe av det rareste jeg har sett på lenge. I «dagens» program som ble visst, handlet det om en eldre alenemor som var avhengig av å spise såpe og vaskemiddel.. OG, det var ikke i små doser.. Hver dag koste hun seg med en dose såpe, som ga hun en indre ro og nytelse.. *kremt*  jeg ble igrunn ganske så satt ut, men hver sin lyst..  I reklamene jeg har sett er noen avhengig av solarium, noen er avhengig av å spise sminke, noen avhengig av «levende dukker» osv…

 

Hva syns du om sånne snodige avhengigheter?  Har du, eller kjenner du noen som har det?

Girl eation soap 01

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply