Blogg Familie Livsstil Mote

Hairgasm

17.01.2015

Hei søte! ♥

Hvis du ikke har hørt om ordet Hairgasm, så er ikke det rart, siden det er ord jeg akkurat kom på. Så hva er Hairgasm? De fleste har sikkert hørt om foodgasm, eargasm og orgasm, og kan kanskje gjette seg til hva hairgasm da er. Vi snakker selvfølgelig om hår. For meg handler eargasm om et perfekt hår. Det er mykt, sunt, fint, gyldent, alt. Det er mange som har spurt meg om hvordan jeg klarer å ha så fint og sunt hår, spesielt etter de store forandringene jeg har gjort på håret det siste året. (Klikk HER for å lese mer om det). I tillegg til å ha veldig gode gener i familien på hårfronten, har jeg noen småting jeg gjør for å opprettholde styrken i håret, og vil gjerne dele mine nøkkeltips med dere.

 

Vann.
Jeg har snakket om det tidligere, og sier det igjen. Drikk nok vann! Vi nordmenn drikker alt for lite vann, og har en tendens til å synes det er kjedelig. Lite spennende rett og slett. Og vann er så utrolig viktig næring for håret. På lik linje med en plante som må vannes. Jeg pleier å kutte et par sitronskiver i et glass/flaske med vann, som jeg drikker av hele tiden. Det smaker så utrolig mye bedre når man tilsetter ting til vannet, slik at det blir mer «liv» i det. Ting som for eks. Sitron, Lime, Blåbær, Chili, Kanel, ja listen er lang. Om du vil vite mer om akkurat dette, kan du lese innlegget mitt om akkurat det å freshe opp vannet med andre smaker HER. Håper du blir inspirert!

 

Vitamin boost.
Vitaminer og mineraler er viktig for at kroppen skal fungere som den skal, og siden kroppen ikke produserer det selv, er det viktig at vi får i oss nok tilskudd. Når det kommer til hår, er det veldig forskjellig fra person til person. Noen har sterkere hår enn andre, og noen røyter mer enn andre. Jeg har ganske sterkt hår, men liker å opprettholde det ved å bruke B-vitaminer. I tillegg til å være bra for håret, er B-vitamin også bra for huden og neglene. Jeg liker å lage meg en «cocktail» av vitaminer som jeg drikker daglig. Jeg bruker ReCharge pulver som man kjøper på apoteket, og C-vitamin brusetabletter 1000mg i et glass/flaske som jeg drikker flere ganger om dagen (fås også kjøpt på apoteket). ReCharge er små doseposer som inneholder B, C og D-vitaminer, Antioxidanter og koffein, og virker oppkvikkende på kroppen. I tillegg er den sukkerfri og kalorifri! Den er kjempegod, og virker kjempebra! En kjempegod kombinasjon, som jeg virkelig anbefaler dere å prøve.

DSC_0237N

 

Gode hårprodukter.
God pleie til håret er viktig, og bruk av gode produkter. Jeg er ikke noe fan av define produktene, og bruker heller de jeg selger på jobben, eller kjøper hos Stine. Det skyldes også at jeg har en veldig fresh farge på håret, som jeg vil holde på lengst mulig. Nå bruker jeg noen produkter fra serien Purelogy, som jeg har kjøpt hos Stine på Adam&Eva, og de ELSKER jeg! De lukter godt, pleier håret ekstremt bra, holder på fargen min, og gjør håret kjempemykt! også er de utrolig drøye i bruken! Jeg bruker sjampo og balsam, og kurer håret et par ganger i uken. I tillegg bruker jeg en oljespray fra Alexander Sprekenhus, som jeg er blitt helt avhengig av! Den pleier og behandler håret, og fjerner floker/krusete hår! Ypperlig når man våkner med litt dårlig hårdag! Disse produktene anbefaler jeg virkelig!
Og en liten note: Dette er IKKE sponset. Hello, bloggen min er ikke blitt såå kjent ennå! haha : )

DSC_0242N

Håper tipsene er til noe hjelp! Ha en kjempefin dag ♥

You Might Also Like

1 Comment