Blogg Livsstil

Sen frokost ♥

16.01.2015

God formiddag skjønninger ♥

Nå har jeg akkurat slukt i meg tidenes frokost, nemlig Bagel Hickory og en dirty chai fra Espresso House- fantastisk! Tidlig på’n i dag også, så latten måtte selvfølgelig være stor og dobbel! Kjenner at jeg er en smule redusert og underskuddet på søvn bare øker. Men jeg hadde tidenes jentekveld i går, med ei fantastisk rype! Bare digger den dama! Vi lagde hjemmelaget pizza, drakk alt for mye vin(!), så på bloggerne, så Divergent(!)(Måtte jo vise Stine, Theo James!), også leste jeg opp noen grovvitser for hun, som er til å dø av! Vi la det ut på snap, som ble tidenes mystory! Vi lo og grein om hverandre stort sett hele kvelden. Fy F* så utrolig gøy vi hadde det!

Jeg lagret selvfølgelig de filmsnuttene, som dere får se! Legger de ut senere i dag, når jeg kommer hjem fra skolen.  Stay tuned!

Nå er det bachelor og proposal for alle penga. Er bare noen dager før frist, men etter det kan man puste litt mer ut, og senke skuldrene. Wish me luck! ♥

10866741_10155097582685032_1416051984_n

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply