Uncategorized

I’m back bitches ♥

15.01.2015

DSC_0227N

Jakke/BikBok

Hei alle sexy mennesker der ute! ♥

Håper alle har det helt strålende, og at dere har savnet mine innlegg. Nå er jeg tilbake igjen, med mange bra innlegg i bakhodet!  Bare å glede seg til tiden fremover!
Som dere vet så har jeg tilbragt den siste uka på Hemsedal, og hatt tidenes tur!  STORKOST meg, og det skal jeg fortelle dere om senere, når jeg har fikset med litt bilder og stæsj!

Nå sitter jeg her langflat i sofaen, og egentlig ikke vil løfte ræva noe som helst sted. Jeg var tidlig oppe i dag(06.00!!) på forelesning, noe som i seg selv er ganske overraskende, med tanke på alt for lite søvn på turen. Men jeg kom meg opp!  Og det var utrolig deilig når den var unnagjort, og jeg hadde hele dagen igjen, istedet for å sove til langt på dag (selv om det også hørtes ganske så deilig ut akkurat i dag).
Men.. får vel snart kave meg opp av sofaen og inn i dusjen, noe som skal bli helt fantastisk! En lang og varm dusj, for så ture ned til byen, for å møte min nydelige venninne Stine, som jeg skal til i kveld!  Ser virkelig frem til det! Rødvin, latter, mer vin, jenteprat, mer latter, gutteprat, mer vin og god mat!  Blir en kjempekoselig kveld!

Har det skjedd noe nytt og spennende på deres front siden sist? Fortell gjerne! vil høre!

snakkes plutselig ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply