Uncategorized

Hemsedal!

08.01.2015

God kveld kjære skjønne lesere ♥

Håper dere alle har hatt en bra dag!
Nå sitter jeg og mine kollegaer klare på kontoret på skolen for å gjøre siste finish før morgendagen. I morgen drar vi nemlig til Hemsedal! En årlig tur vi i Idretten arrangerer, i regi av Studentunionen(styret på skolen) ved Campus Kristiania. Det kommer til å bli helt epic!  Snø, vinter, aktiviteter, arrangement i bakken, hyttekos og såå mye mer!  Ikke minst, så er vi og en utrolig bra gjeng som drar, som jeg virkelig gleder meg til å henge med på denne turen. Blir sikkert mange overraskelser, kleine øyeblikk, MYE latter, noe godt i glasset, og flittig bruk av fargerike ullundertøy. Men det er akkurat sånn jeg liker det på sånne turer.  Kjempekoselig!

Så nå er det bare å få pakket ned alt som skal med av klær, utstyr ++ i bilene, ta turen hjemover for å prøve å få i seg litt søvn, før vi skal opp alt for tidlig i morgen. Shit, ja vi skal tidlig opp. Men får bare sette på hundre alarmer, just in case.  haha

Så grunnet at jeg skal til fjells, får jeg dessverre ikke blogget de nærmeste dagene 🙁  Beklager så mye folkens!   Men håper dere koser dere masse imens jeg er borte, så er det bare å glede seg til mange freshe innlegg når jeg kommer hjem! Mye godt i vente.

Ciao ♥

10904350_10155071112770032_668389100_nNN
My favorite watch/eBay

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply