Uncategorized

Back to school

07.01.2015

God formiddag folkens ♥

Da var frøkna tilbake på plass på skolebenken. Sitter nå i årets første forelesning med en foreleser som er noe utenom det vanlige, men morsom! Full av energi, med en smule koffeinsjokk, og lysten til å lære oss alt vi trenger å vite om kvantitativ metode- som kurset omhandler. Nå er det siste innspurt, siste semester før jeg er ferdig i begynnelsen av juni. Shit, som tiden går, sier jeg igjen.
Men overraskende nok er jeg veldig klar, klar til å begynne. Jeg er motivert, jeg er gira, og lysten til å gjøre det bra det siste semesteret(og ikke minst på bacheloren) er på topp!

Jeg har nå i 1 1/2 år vært volleyballansvarlig, og spillende trener på skolen, og senere i kveld skal jeg spille årets første volleyballkamp med laget. DET blir bra. Tror det blir en lett match, men deilig å spille igjen!
Blir en lang dag, men en bra dag!

Står alt bra til med deg? Har du noen spennende planer for dagen?

e6f78dabcdc30b18beebbe4de4c7a705

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply