Uncategorized

On my wishlist ♥

06.01.2015

Hey you ♥

Jeg har lenge siklet over et kompakt kamera fra Olympus. Olympus PEN E-PL7- et fantastisk lekkert kamera! åh, gud som jeg ønsker meg det. Hadde jeg hatt pengene her og nå, hadde jeg lett kjøpt det!  Men må nok spare litt først tror jeg «/
Jeg ser stadig flere bloggere som får seg kameraet, deriblant Espen Hilton, Nettenestea, Glenn henriksen og Cathinthecity. De alle skryter kameraet til skyene, og virker som de trives veldig med det. Det gir skarpe og bra bilder, det er visstnok et ypperlig selfie-kamera, og perfekt for en som blogger. Så ja- et perfekt kamera for meg. Puh, kanskje jeg får ønske meg det til bursdag. Det er jo ikke så lenge til. Men i mellomtiden får jeg spare. Ingenting er vel bedre enn å kunne spare til noe, for så ha gleden av å kjøpe det?

sp_camera_epl7_productgallery_01
sp_camera_e_pl7_benefit_03
sp_camera_e_pl7_benefit_01

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply