Uncategorized

Kulturell aroma.

06.01.2015

God kveld alle kjære  ♥

Da var det på’n igjen. Tilbake til skolebenken, til siste semester, før jeg er ferdig med min bachelorgrad til sommeren. Tiden går så utrolig fort!  Snart tre år er gått!
Nå sitter jeg godt på benken på Kulturhuset, et av mine favorittsteder her i Oslo. Det er så utrolig deilig atmosfære her, så utrolig herliger personer, god musikk, ja hele pakka.  Når folk anmelder steder beskriver de det som et perfekt sted å jobbe på- et perfekt hjemmekontor. Andre beskriver det som et perfekt sted for lønningspils, cafètur med venninner, et kulturelt møte, ja en kulturell aroma om jeg skal si det selv.
IKKE for å glemme at det også er et utested om kvelden. Et fantastisk bra utested. Jenter, hvis dere skal finne en drømmemann som ikke kun tenker med det nedre hodet, og som har gode verdier, er dette stedet. Og gutter, hvis dere skal finne noe med litt mer mellom øra som ikke bare er ei tynn jente med kjolen rett under rompa, og som kan utfordre dere litt, er dette plassen! Må bare prøves 🙂

Jeg har sitti her mye under eksamensperioden det siste året, fordi jeg ikke klarer å jobbe når jeg sitter hjemme. Det er alt for mange forstyrrelser, og fokuset er absolutt ikke der det skal være. Alt i fra TV, serier(som jeg aldri ser ellers), rydding, matlaging, facebook, nettaviser, og stirring i taket kan være ting jeg kan finne på å gjøre i stedet for å lese. Men når jeg kommer meg utenfor dørstokken blir fokuset mye bedre. Så når jeg sitter her på kulturhuset får jeg en indro ro, om man kan si det. Jeg får gjort det jeg skal, samtidig som jeg innimellom kan ta pauser for å gjøre litt andre ting. Andre ting som bare det og sitte å se på andre folk i lokalet, mens man nyter resten av kaffen.  Hvis du ikke har vært her før, bør du virkelig ta turen innom. Det er en opplevelse du vil like!
Jeg kommer nok til å tilbringe hele formiddagen min her, med å gjøre research til bacheloren.  Ønsker alle en kjempefin dag! Store klemmer fra meg.  ♥

10888279_10155063078815032_1612014209_n

TellUs_10722_23_large

2013-10-09_0002

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply