Familie Livsstil

05.01.2015

Jeg er innom Dagens Næringsliv i ny og ne for å oppdatere meg på nyheter, som er veldig sentralt innenfor hva jeg studerer,og interesserer meg for. Når man jobber innenfor salg er det viktig å holde seg oppdatert på hva som er sentralt og ikke. Hva som er ut, hva som er inn, hva som er hot, hva som er not, hva som er aktuelt, og hva som ikke er aktuelt. Her om dagen kom jeg over en artikkel som fascinerte meg litt. Det er absolutt ikke relevant viktig i næringslivet, but still, utrolig fascinerende. Artikkelen handlet om den daglige språkbruken som brukes i dag. Og Vet du hva året mest brukte nettord er?

«<3» er årets mest brukte nettord, Utrolig nok! Men man kan vel ikke akkurat kalle «<3» for et ord da men. Men et slags ikon er vel mer i den rette gata. Den berømte hashtaggen ligger på andreplass. Dette ble  fastslått av en undersøkelse gjort av Global Language Monito, som undersøkte bla. blogger, Facebook, Twitter og nyhetssider.
Med andre ord, så kommuniserer vi så mye og langt med kjærlighet. «All you need is love», liksom. Jeg bruker det mye selv, skal ikke legge skjul på det. Er jo koselig. Alt i fra en enkel melding «Glad i deg<3» til bare et enkelt «<3».

Hvis dere vil lese artikkelen, klikker dere HER.

102911_emoji_05

largescreen568x568

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply