Livsstil

A perfect day.

04.01.2015

God kveld herlige lesere.

Da var frøkna ankommet og på plass i tigerstaden igjen. Åh gud så utrolig deilig det er! Tilbake til hverdagen.  Men jeg har hatt en utrolig deilig og bra juleferie hjemme i Tønsberg og. Var kjedelig å reise fra familien. Ensomt i senga uten mira fremover og»/

Men dagen i dag har egentlig vært ganske så bra. Ja kan vel kanskje kalle det en perfekt dag. Når jeg kom tilbake til leiligheten tok jeg en skikkelig shinings på rommet mitt og badet, slik at det så rent, ryddig og pent ut, samt at jeg fikk pakket ut alt av klær og julegaver. Var utrolig deilig og få gjort det med en gang, slik at jeg slapp å tenke på det i morgen. I tillegg til at jeg fikk rydda unna litt ting, og kastet en del jeg ikke trengte. Når det var unnagjort så lagde jeg min hjemmelagde risotto, og koste meg med den, sammen med litt vin, hver gang vi møtes(utrolig nok), etterfulgt av en film. FOR å ikke glemme peiskosen i tillegg.
Jeg har rett og slett storkost meg i kveld. En utrolig bra førstedag i Oslo igjen etter ferien. I morgen kommer roomy’n min hjem fra juleferie også. DET blir bra:) Blir kos å se hun igjen!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply